Bli din egen hodejeger
Share
Tilbake Bli din egen hodejeger

Bli din egen hodejeger
For å lede deg selv, må du lære å kjenne deg selv. Det grunnleggende fundament i selvledelse er gjennom selverkjennelse. Selfleadership – det er ingen annen bærekraftig vei til selvledelse. Så fort ansvaret fraskrives deg selv, kan du heller ikke hjelpe deg selv.

Christiania Karriere innleder nytt samarbeid
For å yte det lille ekstra og som supplement til rekrutteringen, innleder nå Christiania Karriere et samarbeid med Mostad Consulting Group. Kandidatene fra Christiania Karriere vil i rekrutteringsprosessen få en økt sjanse til å bli bedriftens førstevalg.

Mostad Consulting Group er et senter for lederskap, hvor fremtidsutvikling og spiritualitet er kjerne. Coaching i personlig utvikling, fremtidens ledelse og virksomhetsutvikling står i høysetet.
 
CKM – "Bli din egen hodejeger"
Christiania Karriere skaper nå et felles karriere- og kompetansesenter som tilbyr treningsprogrammet CKM som vil bestå av moduler i Selvledelse, Kompetansebeskrivelse, Karriereplanlegging og Handlingsprogram - og utgjør tilsammen et helhetlig sertifiseringsprogram kalt "Bli din egen hodejeger".
 
"Bli din egen hodejeger" er et program som setter kompetansebeskrivelse fremfor systematisering av korrekte CV-er.

Fokus på hvor du som kandidat er på vei står mer sentralt enn hvor du har vært, fordi arbeidsgivere er mer opptatt av ditt fremtidsbilde enn fortidsbilde. CKM vil derfor synliggjøre ditt potensiale herfra og fremover. Karriere- og kompetanseprogrammene vil gjøre deg til arkitekt i egen karriere og trene deg opp til å bli din egen personlige utvikler.

Arbeidsgivere vil fra Christiania Karriere få spesialtrente kandidater som kan gå inn i drift, utviklings- og lederoppgaver med et høyere nivå av selvinnsikt og selvbevissthet. 

For mer informasjon, klikk her.

Fremtidens karriere og kompetanse - "Femte etasje"
I tillegg vil Christiania Karriere levere utviklingsprogrammer i teamarbeid, kommunikasjon og utviklingsprosesser for ledere i små, mellomstore og større virksomheter.

I fremtiden vil det bli invitert til " Femte Etasje" - som er kontorfellesskapet vårt - på frokostmøte, ettermiddagskaffe og mikro-seminarer for virksomheter og bedrifter. 

CK og Mostad er stolte over sitt nye samarbeid og ser frem mot å få med både kandidater og virksomheter på veien fremover;

"Vær med på å bygge et "5-retters" miljø anerkjent for sin gode smak og spennende perspektiver på fremtidens karriere og kompetanse!"


TilbakeDel:

Kommentar  

#1 Jon Frang Mostad 2015-01-26 11:16
Dette blir veldig bra - og vi gleder oss til å starte opp. Lykke til med alle oss - og kandidatene. Hilsen Jon Frang Mostad.
Quote

Skriv en kommentar

Security code
Oppdater

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

OM WORK IT
Velkommen til vår uformelle men dog så innsiktsfulle blogg om arbeidslivet.

Her finner du alt fra faglig til humoristisk innhold.

Les og kos deg i kaffepausen!