Tilbake på jobb?
Share
Tilbake Tilbake på jobb?

Tilbake på jobb?

Sene sommerfrokoster, late dager og lange kvelder. Men en dag kommer jobbhverdagen og innehenter oss alle. Fellesferien er godt over, rutetrafikken tilbake til fordel for sommertider - og enten det venter ro og mak eller fullt kaos på jobb - må vi alle tilbake til sedvanlige rutiner og gjøremål.

Tre til fem ukers ferie burde inneholde mye ro og minimalt med stress. Men kommer angst og uro snikende på i løpet av ferien likevel? Tanker om at ferien ikke varer evig – uro i forhold til at det i ditt fravær på jobb hersker totalt kaos – at sjefen vil gi deg fyken når du kommer tilbake – eller bare en besk intuisjon om at du for alt i verden ikke har lyst til å begynne i jobb igjen?

Blev din ferie preget av negative tanker i forhold til jobben?
Ta det med ro! Om det ikke er slik at du reellt vurderer å bytte jobb, er det helt normalt å ikke være overentusiastisk med tanke på vekkerklokka seks om morningen eller lange arbeidsdager. Forsøk heller å tenke at en får ta en ting om gangen ved jobbstart, og at en raskt kommer inn i det sedvanlige raske hverdagstempoet.

I ferien trenger både kropp og sinn en velfortjent ferie!


TilbakeDel:

Skriv en kommentar

Security code
Oppdater

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

OM WORK IT
Velkommen til vår uformelle men dog så innsiktsfulle blogg om arbeidslivet.

Her finner du alt fra faglig til humoristisk innhold.

Les og kos deg i kaffepausen!